INTO CONTROL INVESTEERT IN KRACHTIGE TOEKOMST

27 december, 2017

“We kijken met plezier en tevredenheid terug op een mooi en succesvol 2017, een jaar waarin we vele mooie opdrachten hebben mogen doen in en buiten de financiële sector. We hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring met implementatie en educatie rondom interne beheersing en zien dat onze focus op kwaliteit leidt tot een plezierige en langdurige samenwerking met onze klanten. Daar zijn we trots op! 

 

We realiseren ons dat al onze relaties bijdragen aan ons succes en willen dan ook iedereen hartelijk bedanken voor het vertrouwen en de goede samenwerking in het afgelopen jaar. Vanuit onze focus op kwaliteit in leiderschap en ons streven naar een transparante toekomst hebben we als managementteam van Into Control besloten om de leiders in wording, namens ons en al onze relaties, te steunen middels een donatie aan de stichting ‘Little Leaders’. 

 

Stichting Little Leaders heeft een absoluut commitment met het creëren van een krachtige toekomst. Om dit te realiseren zorgt zij ervoor dat onderwijzers in staat worden gesteld om kinderen vertrouwen te geven en uit te laten groeien tot leiders. Wij vinden dit een mooi doel, omdat alleen krachtige leiders in staat zullen zijn om in de toekomst op een integere en transparante wijze onze maatschappij en ondernemingen te besturen.” Aldus het management team van Into Control.

 

 

Kwaliteit en krachtig leiderschap is de sleutel om de maatschappij en ondernemingen te besturen. Into Control is een daadkrachtig voorbeeld van hoe hun bedrijfssucces wordt ingezet om krachtige leiders te creëren in het onderwijs die in staat zijn een impact te maken in onze maatschappij.  Want waar worden die toekomstige leiders gevormd? In het onderwijs van nu. Door de leraren die onze kinderen aan het vormen zijn.

 

Vanuit Little Leaders zijn wij heel dankbaar dat Into Control financieel bijdraagt om krachtige leiders te creëren in het onderwijs. Door hun donatie kunnen we meerdere leraren transformeren tot krachtige leiders die het juiste voorbeeld geven aan al hun leerlingen nu en die nog gaan komen in de volgende jaren. Ook namens alle leerkrachten en leerlingen, dank Into Control dat jullie deze generatie de mogelijkheid geeft leiderschap te nemen over hun eigen leven en het voorbeeld te zijn naar anderen!

 

Investeer ook als ondernemer of bedrijf ook willen mee investeren in een krachtige toekomst. Neem contact met ons op via info@littleleaders.nl. Direct doneren kan ook via: http://www.littleleaders.eu/doneren/

 

 

 

 

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!