Introducing Leading Coach Meester Nicky

8 december, 2017

Nicky is bekend als de eerste ambassadeur van Little Leaders. Als leerkracht in het basisonderwijs maakt hij al jaren het verschil door buiten de lijntjes te denken en daar een nieuwe krachtige onderwijsinhoud te creëren. Hij staat samen met Joyce aan de onderwijskundige wieg van Little Leaders, heeft deze manier van werken naar het onderwijs vertaald en daar inmiddels tal van resultaten mee bewerkstelligd.

 

De kracht van Nicky zit in de mogelijkheden die hij ziet op plaatsen waar deze niet voor de hand liggen. Ook het verbinden van verschillende partijen, die op het eerste gezicht weinig raakvlakken lijken te hebben, is een kwaliteit. Door vanuit een krachtige visie en een ambitieus doel in conversatie te gaan, is hij in staat om dingen te bereiken die eerder niet mogelijk leken.

 

 

Kinderen uit zijn klas beschrijven hem als een betrokken meester die zichzelf écht durft te laten zien. Ook benoemen zij dat ze exact weten wat ze aan hem hebben en is hij een meester die niet alleen verantwoordelijkheid neemt maar ook durft te geven. Termen als ‘we mogen veel meer’ en ‘Meester Nicky bepaalt zijn eigen regels’ komen dan ook meermaals terug. Ouders typeren Nicky als communicatief sterk en bevlogen. Niets is te gek of te veel als het zijn onderwijs betreft. Door ook échte betrokkenheid bij de persoonlijke levens van kinderen en ouders te tonen, loopt het contact en samenwerking met hen dan ook vrijwel vanzelf.

 

Om een volgende stap in het onderwijs te kunnen nemen heeft Nicky ervoor gekozen om zijn werkwijze te delen en zich hier verder voor in te zetten. Inmiddels is hij werkzaam als Leading Coach bij Little Leaders, waarbij zijn grootste doel is om leerkrachten (en daarmee kinderen) zo optimaal mogelijk in hun kracht te zetten. Hierbij is de verbinding en communicatie tussen collega’s en het delen van krachtige voorbeelden essentieel. Volgens Nicky is er binnen het onderwijs veel draagvlak voor deze transformatie en is dit het perfecte moment om daar zonder excuses mee aan de slag te gaan.

 

 

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!