Maak kennis met Leading Coach Monique

27 november, 2017

Sinds begin november is ons team versterkt met drie nieuwe Leading Coaches, welke we één voor één aan jullie gaan voorstellen. Allereerst onze Leading Coach Monique Eradus, een zeer daadkrachtige dame die echt het verschil gaat maken voor onze Leading Teachers en onze Little Leaders. Wij zijn super blij met haar komst en kijken enorm uit met haar en samen met jullie een krachtige toekomst te creëren.

 

Leading Coach Monique

 

Monique heeft haar sporen verdiend als docent binnen het onderwijs & als Leading Coach. Haar roots liggen in het basisonderwijs, waar zij altijd met heel veel passie heeft gewerkt.  Al snel was zij in staat om kinderen in hun kracht te zetten en ook de laatste 10 jaar daagt zij haar studenten (binnen de HBO opleiding Pedagogiek) uit om het belang van het kind altijd centraal te stellen.

Haar focus is altijd doelgericht, waarin het bijdragen aan de kwaliteit van het onderwijs hoog in het vaandel staat. Zij deinst er niet voor terug om uit haar comfortzone te stappen en uitdagende projecten op te pakken om zichzelf te blijven ontwikkelen. Collega’s omschrijven haar als proactief en daadkrachtig en weten haar te waarderen om haar eerlijkheid.

 

Ook studenten respecteren haar om haar betrokkenheid, maar weten dat wederzijds commitment alleen is weggelegd voor studenten die 100% verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leerproces.

 

Jaren geleden heeft ze zichzelf ten doel gesteld een bijdrage te willen leveren aan het geluk & succes van de nieuwe generatie “Little Leaders” en deze missie wil ze samen volbrengen met krachtige collega’s uit de onderwijspraktijk die deze visie met haar willen delen & leven. Als Leading Coach is ze in staat om de ander te empoweren en stimuleren om groeikeuzes te maken die bijdragen aan het creëren van een krachtige innerstance.

 

Haar motto is: “Ik wil, is ik kan” en daarmee veegt zij alle andere excuses van tafel!

 

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!