Meer energie, minder stress, en de tools om kinderen effectiever (zelf) in hun kracht te zetten

27 oktober, 2017

Meester/BIG LEADER Tjeerd over zijn benoeming leraar van het jaar:

 

“ Een bijzondere eretitel, maar laat ik vooral daarbij benoemen dat ik als leerkracht dé leerkracht van het jaar ben voor de groep die ik leid. Dat geldt ook voor jou als leerkracht. Dat maakt ons vak zo mooi, omdat je een cruciale rol speelt in de ontwikkeling van elk kind in je klas.

 

In september startte ik met 29 andere leerkrachten aan het Big Leader Programma van Little Leaders. Een krachtig traject dat je als leerkracht voor de groep tools geeft om een krachtige(re) leider/rolmodel te zijn voor elk kind in je groep, maar ook voor meer eigenaarschap en leiderschap bij jezelf en de kinderen.

 

De resultaten zijn in vrij korte tijd merkbaar. Het helpt je aan een fijner klimaat in de groep, maar ook hoe jij tegenover werkdruk staat en bepaalde keuzes die je (niet) maakt. Het levert me energie op, minder stress en zorgen en het geeft me tools om kinderen beter en sneller (zelf) in hun kracht te zetten door hen te leren hoe een slachtoffer zich gedraagt, vaak in dat gevoel blijft hangen en leert dat niet meer te willen zijn en de kracht in jezelf als leider te ontdekken om de situatie de baas te worden. Dit geldt niet alleen voor de kinderen in je klas, maar ook bij jezelf.”

 

Wil je ook het programma volgen, neem dan contact op via info@littleleaders.eu

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!