Leading Teachers bedanken Quatre Bras voor bijdrage!

6 december, 2017

Deelname aan ons Leading Teachers Programma is zeer gewild. Diegene die de stap zetten om ermee te beginnen, willen graag ook verder groeien. Vanuit het onderwijs merken we op dat er helaas weinig budget is voor persoonlijke groei om nog meer impact te maken op het leven van de kinderen. Een gemiste kans, zou je zeggen. Gelukkig kijkt een echte Leading Teacher niet naar de onmogelijkheden, maar creëert hij/zij gewoon zelf mogelijkheden, met krachtig resultaat als gevolg….

 

Zo ook Big Leaders Ellen Leenaerts & Marielle Polder, beiden werkzaam op Kindcentrum de Kiezel in Best in groep 8. Zij hebben datgene wat ze leren in het programma in de praktijk gebracht, namelijk: eigenaarschap nemen, kiezen voor groei, uit de comfortzone treden, in mogelijkheden denken en een flinke dosis lef..om hun deelname aan het Leading Teacher Programma zo volledig gefinancierd te krijgen vanuit Quatre Bras.

 

“Zeker in deze levensfase vinden wij het belangrijk om kinderen verantwoordelijk te maken voor de keuzes die zij maken, zodat zij een krachtig leven kunnen leiden. Middels het Big Leaders programma van Little Leaders hebben wij inzicht gekregen in de impact die je als leerkracht kan maken door krachtig gedrag voor te leven! Graag willen wij nog meer groeien in het creëren van leiderschap en eigenaarschap zodat we nog beter in staat zijn kinderen, maar ook collega’s te inspireren om ditzelfde te doen.

 

Ook Quatre Bras heeft gezien/ ervaren hoe belangrijk het is om kinderen verantwoordelijk te maken voor hun eigen leerproces en zij wil Stichting Little Leaders dan ook een warm hart toedragen, zodat we in staat blijven te doen wat nodig is!

 

Bij dezen willen we Sophie van Genugten dan ook bedanken voor de waardevolle bijdrage die zij heeft geleverd. Haar financiële bijdrage stelt ons in staat verder te ontwikkelen middels het volgen van het Leading Teachers programma. Het programma is bijzonder waardevol voor onszelf, voor collega’s, maar nog belangrijker… voor de kinderen om ons heen. Sophie bedankt! Samen op weg naar het creëren van een krachtige toekomst!” aldus Ellen Leenaerts & Marielle Polder!

 

 

Mocht je als ondernemer of als bedrijf ook graag willen mee investeren, neem dan contact op met leila@littleleaders.nl!

 

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!