Alleen met actie komt verandering.

Alleen met actie komt verandering.

 

 

Little Leaders heeft 100% commitment op:

Onze focus

Little Leaders ondersteunt leraren, schoolleiders en overige professionals binnen het basisonderwijs op het gebied van leiderschap en eigenaarschap.

Door middel van bewezen effectieve en ver doorontwikkelde programma’s worden leraren in het onderwijs getraind en gecoacht op het benutten van hun volledige potentieel en op het nemen van 100% verantwoordelijkheid. Zodat ze dit kunnen overbrengen op de kinderen waar ze mee werken.

Er is enorm veel visie, kennis en kunde aanwezig op onze basisscholen, in het bijzonder onder de leraren. Echter wordt deze kennis en kunde nauwelijks benut, ingezet of gezien. Little Leaders daagt leraren uit om hun klas te zien als hun eigen onderneming, en 100% leiderschap te nemen over deze onderneming, met altijd als hoofdfocus wat het beste is voor de kinderen.

01.   Big Leaders programma

Door het inzetten van een bijzonder en bewezen krachtige methodiek zorgen we dat in een kort tijdsbestek leraren alle tools krijgen die nodig zijn om zichzelf én hun beroep opnieuw uit te vinden.

 

Neem contact op voor meer informatie…

02.   Little Leaders programma

Slachtoffer & Eigenaar, de Bangmaker & de Wijze Uil, Leo & Lammie, en overige personages leren de kinderen op speelse en soms ook serieuze wijze om leiding te nemen over hun eigen leven. Hét fundament om uit te kunnen groeien tot een krachtige volwassene krijgen ze hier al mee.

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!